kopya cekmistir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pkk dan en cok kurtler cekmistir
  2. kopya
  3. kopya sanati
  4. kopya kiyafeti
  5. kopya diyaloglari
  6. kopya ticareti
  7. kopya kalpler
  8. kopya cinayetler
  9. kopya teknikleri
  10. kopya teskilati

© 2008 - uludağ sözlük

kopya cekmistir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kopya cekmistir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kopya cekmistir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » signal » antropometri pergeli » mevlana » docka » daouda jabi » osur ulan allahsiz » groundhog day » kendi uktesini dolduran yazar » friends » sertab erener » metin fidan » muslum gurses » cogu gitti azi kaldi » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halka tatlisi » turkiye denizcilik isletmeleri » basliklari alt alta okumak » osurmak » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » nukleer fuzyon » necaset » deniz feneri almanya dan bana ne » replica » steven gerrard » kisa boylu bayanlar » meydanbenim » dalinle masturbasyon yapmak