kopush beni kandirmis ickime ilac katmistir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilac dagitim araclarinda yazan acil ilac yazisi
  2. biri ickime bir sey atmis
  3. kopush
  4. radyo kopush
  5. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan
  6. ilac fm
  7. ilac
  8. yar beni o yar beni ille de yar oyar beni
  9. jenerik ilac
  10. antidepresan ilac

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abdullah gul un sovalye zirhi giymesi » erkek adam killi olur » karizmatik cevaplar » sovalye gul un vazifeleri » 17 aylik bebege tecavuz » yaran basliklar » istinye » eksi » endustriyel mal » yaran videolar » emre kongar in turkiye de yasadigina inanmak » cep telefonunu evde unutmak » kanla resim yapmak » suleyman demirel » kacak yasamak » michael jackson » ruya icinde ruya » yilmaz guney » steven gerrard » colin kazim richards » erendira nin acikli oykusu » aglatmayan sogan » mazgirt in tarihi eserleri » 34 tdf 74 » yorum farki » schattenfaust » thomas harris » eskisehir i sevme nedenleri » annihilator a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa