kopuk bardak 

kapat
  1. strese birebir gelen bir çeşit bardak..
    bardağın ısırılması,sigarayla delinmesi,parça pinçik edilmesi.. gibi eylemlere malzemedir..
    #1595551 (witchande, 01.05.2007 21:00)
  2. sigara ile gülen adam çizilebilen bardak. bir nevi sanata hizmet aracı.
    #1595582 (soothsayer, 01.05.2007 21:05)
  3. türkiye nin ab uyum yasa hedesi nedeniyle, artık üretimde aspes tozunun kullanımının yasaklanması ve yerine kullanılan maddenin de maliyetli olmasından dolayı artık pek rağbet görmeyen bardaktır... maliyet yaklaşık yüzde kırk oranında artmış ve bu da fiyatlara yansıtılmıştır...
    #1595649 (gazoz_kapagi, 01.05.2007 21:20)
  4. iki tanesinin benzende çözülüp cam gibi bir yüzeye dökülüp beklenmesiyle renksiz film haline dönüşen bir bardak çeşidi.
    #2435723 (gwynnie, 06.10.2007 17:34)

© 2008 - uludağ sözlük

kopuk bardak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kopuk bardak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kopuk bardak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» votka » teoman » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » deniz demiroz » tamirci ciragi » birim bir allah » jean amerika nin salvaridir » kirk hadis » gokhan unal » mevlana » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » nickimicinotuzharfgerekiyormus » karnimac » rs ne la » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinlarin 4 mucizesi » sol frame in mahkemeye donmesi » prison sex » hrant dink » guc bela eli tutulan sevgilinin motor cikmasi » cazir cozur » over the hills and far away » hasan karakaya » fair tail » sefa sirmen » bilanco » 80 lerde cocuk olmak » saci makineye vurdurmak » emegi gecen herkese tesekkurler » harry potter and the deathly hallows