koprualti kemanci 

kapat
  1. yanan eski galata koprusu'nün altında bulunan ilk rock barlardan... köprüdeki yangın sonrası siraselviler caddesi'indeki yerine taşınmış ve kısa süre sonra eski kemanci adıyla devam etmiştir. dönemindeki müzik ve bira ve galata'ya kusma keyfinin hiçbir yerde bir daha yakalanamadığı, tadına varmış olanlar için efsane mekan.
    (bkz: eski kemancı)
    (beelzebub, 23.12.2006 01:26 ~ 01:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 1847 » kurban keserken kendini yaralamak » emirgan » aziz yildirim » fatih urek » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » 01 ucu olan var mi » anasonlu nargile » 4 8 15 16 23 42 » kutuphane haftasi sloganimiz » kendim gibi olmak istemiyorum » haydi gel bizimle ol » egypt central » gece oturup gunduz uyumak » ahirette gote girecek entryler » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » chrome vanadium » saka » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » punch drunk love » igde kokulum » degirmen » diary of the dead » sonmeyen sigara izmariti » hababam taburu » ogretmene mektup » kizilmaske » emedur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa