kopeklere bile dilcilerden daha cok deger verenler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu entry ye oy verenler bir daha gorulmedi
  2. hayvanlara insandan daha cok deger vermek
  3. sozluge msn den daha fazla deger veren yazar
  4. bir kisiye kendinden daha fazla deger vermek
  5. seri eksi verenler seri arti verenler koalisyonu
  6. ben bile daha iyi oynardim
  7. kisiyi kendinden bile daha iyi taniyan insan
  8. gokce bahadir dan bile daha cirkin olmak
  9. o deger bu deger tek ibne benmisim meger
  10. boy pos kiyafet kopeklere ziyafet

© 2008 - uludağ sözlük

kopeklere bile dilcilerden daha cok deger verenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kopeklere bile dilcilerden daha cok deger verenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kopeklere bile dilcilerden daha cok deger verenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seovi nin saldirisina ugramak » mou leipeis » cent » william gallas » rosava » lutfen bana ismimle hitap et » makyajsiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » ekmek parasi » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » limanla kavgali isyankar kaptan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci