kopekler sadiktir 

kapat
  1. bu yüzden köpek gibi sevgili ister bazen insanlar.

hem sadıktır, hem yalamasını bilir.*
    #4304947 (tigra, 01.12.2008 16:24 ~ 16:25)
  2. -abi senin için çok sadık diyorlar.
    +yalan olm sahibim s.kimde olmaz valla.
    -aha abi bak sopa var şurda.
    +yapma lan, dur gidip getiriyim hemen.
    #4304950 (caldornain, 01.12.2008 16:25)
  3. doğru tespittir efendim. mazlum hayvanlar, yokluk görmüş bir ırk neden sadık olmasın? karnını doyur dibinden ayrılmazlar o derece yani.
    #4304961 (alakasiz, 01.12.2008 16:28 ~ 17:32)
  4. kim demişse halt etmiş. şu an pencereden görülen kara it, mahallenin tüm köpeklerini sıradan geçiriyor. ve kendisi fena halde yorgun görünüyor. bir ara kendisine kolay gelsin anlamında el salladım. kendisi de o entry yazanlara selam et, beni yanlış tanıtmasınlar diyor.
    #4304963 (juve, 01.12.2008 16:28 ~ 16:29)
  5. köpeklerin sadık, kedilerin ise nankör oldukları öğretisi vardır. evet köpekler sadıktır kediler ise nankör. bunun nedeni ise okuduğum bir yazıya göre: köpekler onlara verilen yiyeceklerin kuldan yani insandan olduğunu düşünür ve ona minnet duyar, itaat edermiş. ancak kediler o yiyeceğin yani dini deyişle nimetin allah'tan geldiğini bilir ve sadece allah'a minnet ederlermiş. bu yüzden kedi nankör köpek ise sadıkmış.
    #4304974 (kLeoPitiRciK, 01.12.2008 16:31)
  6. köpek gibi sevmek sözünün çıkış noktası olan su götürmez bir gerçektir. köpek hayvanı mükemmel bir hayvandır.sadakat sözcüğü köpeğin sahibine olan sadakatıdır.
    #4304977 (zeki yaratik, 01.12.2008 16:32)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kopekler sadiktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kopekler sadiktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kopekler sadiktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kopekler sadiktir. Copyrights of the articles are belong to their authors.