kopek gorunce dua okumak 

kapat
  1. küçükken annenin öğütleriyle, köpekle apansız bir durumda karşılaşıldığında okunması durumunda hayvancağızın uzaklaşmasında etkili yöntem.
    #3428420 (chronicle, 21.05.2008 20:42)
  2. etkili olduğu haller dışında köpeğin budist, hristiyan veya ateist vesaire olabiliceği akla gelebilir. dua okumak işe yaramıyorsa haç çıkarmak, kutsal su fırlatmak da denenmesi gereken yöntemler. en akıllıcası hiç ilişmeden sakin sakin olay yerinden uzaklaşmak. -höst, -hoşt gibi söylemler de duruma göre duadan daha etkili olabilir.
    #3428497 (wannabeanangel, 21.05.2008 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

kopek gorunce dua okumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kopek gorunce dua okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kopek gorunce dua okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kocaelispor » chewbacca nin aslinda che olmasi » bana fenerbahce mi geri verin » oliver y benji » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » freedean » key largo » iki sozluk yazarinin evlenmesi » vukuat pepdemir » islam da icki yasak mi sorunsali » kuzgun » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » alkislarlayasiyorum com » converse giyen erkek erken bosalir » ayar ugruna sinekten yag cikarmak caizdir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » haydar dumen e sorulan yaran sorular » the genius of charles darwin » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » antalya » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » yaran hoca laflari » saban disli » gunluk hayat » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » kara cahil » marques green » icime islerken » yavuz sultan selim agliyor » onurkul » gecen haftanin en begenilen entryleri