kopek gibi 

kapat
  1. bir şeye gereğinden daha fazla anlam yükleme, abartma için kullanılan söz.

(bkz: köpek gibi acıktım)
    (bkz: köpek gibi seviyorum)
    #3700107 (pencere caminin bugusu, 22.07.2008 01:06)
  2. (bkz: köpek gibi sigara içmek)
    #3700114 (shaqmarion, 22.07.2008 01:07)
  3. "köpek gibi yapacaksın nihahaha" tümcesinde de yapmassan "s.kerim silsileni" ifadesi vardır. böyle bir kelimedir işte.
    #3700116 (pergamon, 22.07.2008 01:07)

© 2008 - uludağ sözlük

kopek gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kopek gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kopek gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarindan aforizmalar » 208 67 222 222 » bavulunu toplayan dede » pulemjot kalashnikova » eski sevgiliyi facebook da gormek » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » alexander dubcek » docka » yaran facebook gruplari » yeni hayat » yusuf simsek » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » saci makineye vurdurmak » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » siyah beyaz olum yasam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » theodora » daouda jabi » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » ats2 » inekli koyu » asli aydintasbas » garip yemek zevkleri » britney spears » sacriter » sosyallesmek icin yanlis insanlari secmek » asena ozcetin » zall in eksisozugu satin almak istemesi » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » groagh com » kisa boylu kizlar