kopegin aha anani bafiledim bakisi 

kapat
  1. saldıracak köpeğin, saldırmadan az önce, kurbana attığı bakıştır. "gel lan buraya" der gibidir.
    #4258958 (kirezlerin silviya, 21.11.2008 02:55)
  2. "pergelleri açarsan kaptırırsın kabağı" bakışıdır.
    #4258962 (AkreP, 21.11.2008 02:57)
  3. muhatap olunmaması görülse bile "görmedim ki" bakışı atılması gereken durumdur. korkuldugu hissedildigi anda kişinin annesi tehlikeye girmiştir.
    #4259085 (meydanbenim, 21.11.2008 04:34)
  4. köpekle karşılaşılan anda hayatın anlamını düşünürken* köpeğin bittin sen kesin yedim seni anlamındaki bakışıdır. geri adımı ilk siz attığınız anda kendinizi depar atmaya hazırlamanız gerekir. köpek zaten geri adım atmaz*. eğer köpek size doğru ilkadımını atarsa bilin ki yine depar atamanız gerekir. * * *
    (bkz: yaşanan acı tecrübeleri sözlükte paylaşmak)
    #4259476 (fiammetta, 21.11.2008 11:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kopegin aha anani bafiledim bakisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kopegin aha anani bafiledim bakisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kopegin aha anani bafiledim bakisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kopegin aha anani bafiledim bakisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.