koparan sarkilar 

kapat
  1. (bkz: msg-nightmare)
    #743393 (dancerinthedark, 16.10.2006 09:06)
  2. kendini çılgın sanan benimse herangi bir sedat diye adlandırdığım garip ünitenin çıkış (nerden çıktı nereye çıktı bende bilmiyorum inanın) parçası olan (adını unuttum) parçadır. çok feci yarar her dinlenildiğinde. yanılmıyosam şarkıda şöyle şeyler geçiyordu:
    sen beniii
    tarabyada bir yataaa,
    etilerde bir kataaa,
    bir de beş para etmez bir cep telefonuna sattın...
    ...
    uyandığında baş ucunda mor bir zarf bulacaksın???
    ...
    nelere katlandı bu yürek
    bunada katlanır elbet
    ne acılar çektiii bu yürek
    bunada alışır elbet...
    (bu arada görüldüğü üzre şarkı utanılacak derecede ezberlenilmiş tarafımdan...)
    (bkz: utanıyorum)
    #743400 (tulbentustundesakiz, 16.10.2006 09:17)
  3. (bkz: anlamlı şarkı sözleri)
    (bkz: salak şarkı sözleri) hepsi doludur

daha uzar gider bu liste...
    #743404 (aquantass, 16.10.2006 09:20)

© 2008 - uludağ sözlük

koparan sarkilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koparan sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koparan sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » cocuklar duymasin » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » sozluk u birakip facebook ta takilmak » jerusalem post » elektronik muzik » ask acisi » chinese democracy » ibrahim tatlises » izmir » iran da kadin olmak » marmara 34 » haski » cin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataol behramoglu » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » erzincan » ozgurluk yolu » toprak mansion » isvecli sirin » genc fenerbahceliler » ankara » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » 6 kasim 2002 » geri donusum kutusu » zengin dogmak » no one is there » her issize 350 ytl maas » evrim akin