kopar bizi alen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dj kopar bizi
  2. sozluk kopar bizi
  3. kutsa bizi alen
  4. yorganimda pire var kopar kopar gene var
  5. alen
  6. kiyamet mi kopar
  7. ulan alen
  8. alen konakoglu
  9. alen carr
  10. alen boksic

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mr crowley » ergun poyraz » ali pasa hamami » guzel gothic kizin gothic olmasa daha guzel olmasi » gece oturup gunduz uyumak » riza tevfik » alkis agasi » insanin buyudugunu anladigi an » berthe sylva » 4 8 15 16 23 42 » istifa » sanirim osurdum » star ana haber » hurriyet in yalan haberleriyle cosan sozluk yazari » shell » slalom » merhaba mi merhaba » wulfgar » erkekleri anlamanin yollari » mazosizm » dave murray » albay drake » idiot » sinan cemgil » fenerbahce nin shevchenko transferi » koray avci » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » filthy whore » gunduz yolculugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa