kop kop 

kapat
  1. kafayı bulan gençliğin eller havada sağdan soldan dans etmesi durumu, koptuğu an..
    (glgzli, 04.08.2007 15:41)
  2. msn de genelde mükemmel smiller için kullanılan kısayol.
    (chichina, 04.08.2007 15:47)
  3. sözlük içerisinde dumur eden koltuktan düşen yazarlar için ideal söz öbeği. *
    (lolita lempicka, 05.01.2008 18:26)
  4. dostlarla gidilme planları yapılan doyasıya eğlencenin doruğuna vurmayı hedeflediğimiz eller havaya mekanı.
    (bkz: citrix)
    (b butterfly, 06.04.2008 01:57)
  5. gecenin sonunda kandaki alkol oranının tavan yapması muhtemel hadisedir.kafalar hoş olduğunda kop kop diye tabir edilen durum ortaya çıkar.genelde ertesi gün pek birşey hatırlanmaz.
    (citrix, 06.04.2008 02:06)
  6. duyulduğunda herhangi bir liverpool taraftarını orgazm edebilecek, clubber tikky haykırışı. kopa kopa kafan kopsun e mi ?!
    (bkz: kop)
    (Pulemjot Kalashnikova, 06.04.2008 02:14)
  7. askeriyede sık sık kullanılırdı bu saçma ikileme.
    (engineer, 06.04.2008 02:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevgiliyle uyumak » elma cayi » boston tea party » zile nin tarihi eserleri » bas gaza » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » david villa » roj » talat pasa » kralice ikinci elizabeth » frida » restless heart » 1854 » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » emirgan » metalci » yannick noah » the piano tribute to iron maiden » ayse tunali » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » var misin yok musun » karin » hakan sukur tipi cagdas forvet » gulerken agiz kapamak » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » cocuk istismari » entry ve nick uyumu » salak kiz » kizlik testi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa