kop evladim 

kapat

1. *

ibrahim tatlıses'in ''bulamadım'' adlı son albümünde yer alan ''Ağrı Dağın Eteğinde'' adlı türkünün remix formatı içinde bulunan post-modern bir ibo coşkusudur. Ayrıca aynı eser içinde ibrahim tatlıses'in şu sözleri de aynen geçmektedir:

(bkz: ver gazı evladım ver gazııııı)
    (bkz: leydiiiz en centilmııın)

(bkz: şaka değil gerçek) *
    #1379311 (faithful lover, 06.03.2007 01:19 ~ 01:20)
  2. "van tu tiri forro" diyerek ingilizceyi, italyanca bir görünüme kavu$turmu$ insan sözüdür.

(bkz: dogan gorunumlu $ahin)
    #1379315 (3742372836, 06.03.2007 01:21)
  3. (bkz: http://www.youtube.com/watch?v=tY-BpsDk2o4 +) bazı arkadaşlarımın bu şarkı eşliğinde yapmış bulundukları dansa benzeyen ritmik olmayan hareketlerin bütünü.
    #1379378 (arsenalargentina, 06.03.2007 01:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kop evladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kop evladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kop evladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kop evladim. Copyrights of the articles are belong to their authors.