konuyla alakali olarak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ciddi bir konuyla dalga gecilmesi
  2. konuyla alakasiz entry girmenin yasattigi orgazm
  3. konuyla alakasiz kisilere konudan soru sormak
  4. konuyla alakasi olmadigi halde akil veren zihniyet
  5. alakali
  6. cok alakali bakiniz
  7. gozlerle alakali sarkilar
  8. sozlukle alakali istekler
  9. futbol ile alakali basliklarin tiksindirmesi
  10. insanlarin uremesi ile alakali belgesel

© 2008 - uludağ sözlük

konuyla alakali olarak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konuyla alakali olarak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konuyla alakali olarak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nubuntu » osurunca ileri giden iliski » 208 67 222 222 » alternatif bulmaca sorulari ve cevaplari » fosforlu prezervatif » silivrideki yazlik siteler » eleni karaindrou » zehir » zlatan ibrahimovic » happy go lucky » fazil say » bayilik » aramaya inanmayan ibne » halka tatlisi » tasla tren cami kirmaca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hamo » din hocasi ogrenci diyaloglari » bionic » sevisirken dinlenecek sarkilar » cin halk cumhuriyeti » kimya diliyle olum » bush un musluman olabilme ihtimali » korkusuz » oneqeno » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » universitede hocalara verilmis ayarlar » enrico experience » meydanbenim » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » sen