konusuyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biliyoruz da konusuyoruz
  2. bir sey biliyoruz da konusuyoruz
  3. iki saattir konusuyoruz bir kere tayyip demedik
  4. iki saattir konusuyoruz bir kere turban demedik
  5. iki saattir konusuyoruz bir kere facebook demedik
  6. iki saattir konusuyoruz bir mahmut tuncer demedik
  7. iki saattir konusuyoruz bir kere ataturk demedik
  8. iki saattir konusuyoruz bir kere savas demedik
  9. iki saattir konusuyoruz bir kere allah demedik
  10. simdi burokrasi zamani degil teskilati konusuyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

konusuyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konusuyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konusuyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» el isi » yildiray ogur » cengiz candar » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » happy go lucky » tu kaka bana » erkek jinekolog » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » muslum gurses » 11 mayis 2005 » zehir » kopush fm » buyuyunce moderator olucam » got kadar » kira parasini vermeyen ev arkadasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk kizlari » 2008 butonu » gereksiz kiyaslamalar » vural celik » tasarruflu ampul » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » istifa konusmasi » galatasaray a arka libero adaylari » ali sami yen cehennemi » misvak » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » istikamet saginiz dagilin mars mars » kaleci sacli adam » saipsiz in recep ivedik taklidi » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez