konusturma beni 

kapat
  1. ilk tısla taşacağım. sadece gözlerime bak. bakma. git gitme, dur durma. ama konuşturma beni. bil
    seviyorum lan eşşekkafalı seni.
    ilk tısı kaçırdım, koşacağım ağladığımı duyma en azından.
    off.
    #2829979 (ditty, 12.01.2008 23:45)
  2. bir şeyler bilen ama o an için konuşursa karşısındakini kırabileceğini ya da küçük düşüreceğini düşünen insan söylemi. sadece güzel huylu, düşünceli bir insan bu sözü söyler ve karşısındakini uyarır, lakin karşısındaki angutsa, uyarıları dinlemiyor hala karşısındakini kaşıyorsa olacaklara katlanır, ne yapalım, hayat böyle işte.
    #2830012 (goodboy, 12.01.2008 23:51)

© 2008 - uludağ sözlük

konusturma beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konusturma beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konusturma beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shiro ishii » nokia n70 » dmm firat » okayi yamasika kombamba kombamba » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » kenofobi » gossip girl » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » yigit ozgur esprileri » kultursuz dinazor » ahmet yildiz olmedi » galatasaray dan nefret etme sebepleri » galatasarayli » ilhan berk » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carriye roxalina » yavuz seckin » yusuf hayaloglu » gaziantep » sualtu housing » izmir sozluk » kisiyi suc islemeye iten etkenler » daniel tozser » walk over » cervix uteri » revolter00 » birak daginik kalsin » key largo » berna ozturk » the usual suspects