konustukca batiyoruz 

kapat
  1. * david stiebel'in koridor yayıncılıktan çıkan kitabı. * *
    --spoiler--
    Birisiyle, herhangi bir konuda anlaşmazlık yaşıyorsunuz. Saatler süren konuşmalardan sonra, birbirinizi oldukça iyi anladığınızı düşünüyorsunuz ama çözüme bir adım bile yaklaşamadığınızı fark ediyorsunuz. Bazen, bırakın çözüme yaklaşmayı, olaylar dallanıp budaklanıp, iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Konuşuyorsunuz! Daha çok konuşuyorsunuz! Genellikle de konuştukça batıyorsunuz.

Peki yanlış nerede? Yanlış, yalnızca karşılıklı konuşarak ve birbirimizi daha iyi anlayarak bütün problemlerin üstesinden gelebileceğimiz şeklindeki yaygın kanıya saplanıp kalmamızda.

Konuştukça Batıyoruz; bu yaygın kanıya meydan okuyor. Bir yandan konuştukça meselelerin nasıl içinden çıkılmaz bir hal aldığını örneklerle anlatırken, öte yandan da nasıl davranılması gerektiğini ortaya koyuyor. Yanlış anlama ve anlaşmazlık arasındaki ince çizgiye dikkat çekip, anlaşmazlıkların üstesinden gelebilmemiz için, bize her zaman kullanabileceğimiz yeni bir yol öneriyor: Stratejik iletişim Yöntemi.
    --spoiler--
    #3889823 (myosotis, 29.08.2008 23:53 ~ 23:54)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

konustukca batiyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konustukca batiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konustukca batiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about konustukca batiyoruz. Copyrights of the articles are belong to their authors.