konussun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen sus bkz lar konussun
  2. sen sus sozluk konussun
  3. sen sus da entrylerin konussun
  4. sen sus smileyin konussun
  5. sen sus gozlerin konussun
  6. sen sus paran konussun
  7. sahit varsa konussun
  8. bu adam hep konussun ben hep dinlerim denilenler
  9. bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler
  10. bu adam hep konussun ben hep gulerim denilenler

© 2008 - uludağ sözlük

konussun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konussun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konussun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ingiltere nin saglik sistemi » metin oktay » ask » ha ha » mudahil » minik mavi balina » durex elite » bakire olmayan bayanla evlenmek » guc bela eli tutulan sevgilinin motor cikmasi » photofunia com » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » x takimi taniyalim » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » 550 ytl lik turban » gokhan gonul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » haris alexiou » teoman » over the hills and far away » uc aynali kirk oda » kaleci sacli adam » 3 puanli sistem » bestas » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » parayi bulunca nick degistirmek » heroes » fars haber ajansi » geuze » rock station » muzo » 1gbit internet 60 ytl