konusmayi bilmeyen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. telefonda konusmayi bilmeyen insan
  2. konusmayi sokmek
  3. ben kisa konusmayi sev
  4. konusmayi unutmak
  5. sen once kufretmeden konusmayi ogren
  6. konusmayi birakan insan
  7. gegirirken konusmayi marifet sanmak
  8. kufurlu konusmayi birakmaya ugrasmak
  9. heyecanli konusmayi pic eden adam
  10. universite okuyup konusmayi bilmemek

© 2008 - uludağ sözlük

konusmayi bilmeyen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konusmayi bilmeyen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konusmayi bilmeyen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otherside87 » enver aysever ile ayrintilar » pasifize etmek » fener den david villa bombasi » haris alexiou » bock » samil basayev » la alegria » toshiba » ibrahim yattara » online store » kugu golu canavari » antonio graves » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » ac gitsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 milyon euro » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » ben hep kendime cikan bir yokustum » seri eksi oy veren ibne » hic » turk kizlari » pagan fears » stanley kubrick filmlerini izlemeyen cahil insan » basbug mustafa kemal ataturk » futbol tartismalari msn zirvesi » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » mistik gucler » kaside i moderator » sevgilinin e mail sifresi