konusmasina ukalaca sormustu bayan kabul 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kabul edenler etmeyenler tasari kabul edilmistir
  2. kabul edenler etmeyenler kabul edilmistir
  3. kabul et
  4. kabul
  5. kabul kredisi
  6. gecici kabul
  7. kabul etmemek
  8. adem i kabul
  9. kabul teorisi
  10. kabul gunu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» flamenco turca » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » turkuculerden yaran aforizmalar » alanya ayse melahat erkin anadolu lisesi » maliyet dusurme » kirsehir in tarihi eserleri » golgede ayni » ekonometrist » necip fazil kisakurek » sucuk zari » dunkin donuts » can yucel » dislokasyon » tumer metin » omer seyfettin » sezgi mengi » aslantepe ali sami yen spor kompleksi » stand upcilar icin oneriler » fairson » abberline » msn de muhabbete titresimle baslayan insan » altinordu » joe satriani » hayattan sogumak » yanlis anlasilmis sarki sozleri » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » alexandre dumas » 15 mayis 2008 cubuk ta patlama a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa