konudan mi ciktim ne 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. konudan konuya atlamak
  2. her konudan bir genelleme cikarmak
  3. uktenin bilinen konudan cikmasi
  4. son konudan sonra intihar etmek
  5. sol frame in hep ayni konudan ibaret olmasi
  6. konudan uzak birine konuyu anlatmak
  7. konuyla alakasiz kisilere konudan soru sormak
  8. anne babanin her konudan nasihat unsuru cikarmasi
  9. cik dedi ciktim
  10. ben ciktim gorusuruz

© 2008 - uludağ sözlük

konudan mi ciktim ne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. konudan mi ciktim ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konudan mi ciktim ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezginin gunlugu » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi » hoslanilan kizin boyna sarilmasi » doktor oetker in tez konusu » seri eksi oy veren ibne bana takti » bab i ali baskini » ataturk kanunu » cizbiz » bu bilgisayarda insanlar oturum actilar » tobi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci