konturu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kont
  2. kont cavour
  3. kont kushan
  4. kizil kont
  5. kont do cemiskezek
  6. kont dracula
  7. kont bilgisayar
  8. kont adnan
  9. kont olaf
  10. kont duckula

© 2008 - uludağ sözlük

konturu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konturu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konturu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » zall dan beklenenler » sokrates in olumu » john mayer » nevsehir » subay » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » kalifiye » yuha yani » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » alvin ailey american dance theater » pare pare » disko krali » 21 yuzyilda hala mantigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran fikralar » carriye roxalina » haydan gelen huya gider » piti » vay amina koyim » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » tanrinin hayalgucu » unlulerin kisisel iletileri » imhotep » vicortus » rafet el roman » roma hamami » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » phoenix rising » zwh