kontrolsuz kic kic degildir 

kapat
  1. yalamadı; yerli yersiz gaz çıkarmayı, denli densiz sıçıp batırmayı genel karakter haline getirmiştir. hele bir de kaşıntı durumu vardır ki, basur filan olur maazallah!
    #2398493 (antilopyawrusu, 29.09.2007 11:19)
  2. (bkz: devir kötü kolla götü)
    #2398505 (dalton ana, 29.09.2007 11:21)
  3. (bkz: bu memlekette göte göt denir)*
    #2398515 (t bag, 29.09.2007 11:25)
  4. (bkz: götümün yerine göt)
    #2398523 (yamuq, 29.09.2007 11:28)

© 2008 - uludağ sözlük

kontrolsuz kic kic degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kontrolsuz kic kic degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kontrolsuz kic kic degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazli ilicak » allah abd yi krizle cezalandirdi » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » vat di fak is goin on men » voksne mennesker » serdar bali » rahimagzi » olimpik havuz » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » mental map » rikimaru » hassas dislere sahip olmak » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » before the dawn » platonik ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ultravesti » ic camasiri giymeyen insan » disci » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » knockin on heaven s door » semahat geldiay » asiret dugunleri » porfirio diaz » nefes nefese » polonya » zor zor zor » mithat korler » omer muhtar » command and conquer saga » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim