kontor isi yatti tabi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haciyatmaz yatti
  2. gotunu dondu yatti
  3. yastik kafama yatti
  4. gun batti gavur yatti
  5. yatti kalkti oyunu
  6. herkes yatti sozluk bana kaldi
  7. bu kul tablasi kacinci kez yatti sigara altina
  8. isini bitirdi gotunu dondu yatti
  9. kocam kicini donup yatti sendromu
  10. tabi

© 2008 - uludağ sözlük

kontor isi yatti tabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kontor isi yatti tabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kontor isi yatti tabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» one way ticket » adana » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » luther » mainz » ay » adanali » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » hulya avsar in tayyip aski » gaziosmanpasa » salvar amerika nin jeanidir » eski sevgilinin eski sevgilisine donmesi » sualtu housing » iran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tuborg special » phoenix rising » diyaliz » cenabet » play it again sam » iyi kalpli olmak » robbie maddison » asuman krause » zts dubnica » ezik » zall asana zall asana mendilini » turk yolu » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » ingilterece » hakan albayrak