kontamine 

kapat
  1. bir hastalık, mikrop bulaşmış kişi veya nesne.
    (Umutluyum Hala, 22.09.2007 13:52)
  2. mikrop kaptığı için dezenfekte edilip gerekli müdahele yapılmadan kapatılması, dikilmesi sakıncalı olan açık yara.
    (ditty, 13.12.2007 11:21)
  3. 4. nesil yara yani yazar. s*
    (isildur, 16.12.2007 14:41)
  4. başlık açamayan yazar.

(bkz: 1mayis taksimden baska yerde kutlanamazmi sorunsal) *
    (kendime donmeye artik cok gec, 02.05.2008 00:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» wbb » ataturk » biz nerde hata yaptik » bay tahmin » kalyna » dortlu salchow » elimde degil » kalbinde fenerbahce yi yasatanlar » magara resmi » zeka urunu basliklar » minik mavi balina » beklemek » by pass » burana codex » celia 18 istanbul » elleri goremiyorum » demet akalin » icini dokememek » avrupa daki zafer sonrasi dis basin haberleri » gaz cikardiktan sonra kendi kendine oha demek » kulodun olayim osur osur bogulayim » donemecte » 1045 » tekyoldevrim » arkadas » sen de benim gibi yalnizsin degil mi » bertus aafjes » unknown artist » igrenc basliklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa