konseri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. metallica konseri
  2. beytepe hit 15 konseri
  3. pazar konseri
  4. bagdat konseri
  5. 25 subat soulfly konseri
  6. 20 aralik sau teoman konseri
  7. mayhem izmir konseri
  8. muse konseri beklemek
  9. 8 aralik haggard konseri
  10. 20 nisan 2007 oi va voi konseri

© 2008 - uludağ sözlük

konseri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. konseri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konseri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alim eve doner » zora neale hurston » aydemir akbas » fate of norns » eskiya » tv de mac yayini izlerken el kol isareti yapmak » carsi » aha ben de geldim » fethullah gulen in hic evlenmemesi » turkiye nin turkiye olma girisimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci