konfeksiyon makineleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. konfeksiyon
  2. konfeksiyon gencligi
  3. konfeksiyon genc kizlari
  4. konfeksiyon genc erkekleri
  5. kral fm dinleyen konfeksiyon iscileri
  6. leonardo nun makineleri
  7. zaman makineleri
  8. dogru akim makineleri
  9. ugur tekstil makineleri
  10. gemi makineleri isletme muhendisligi

© 2008 - uludağ sözlük

konfeksiyon makineleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konfeksiyon makineleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konfeksiyon makineleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orhan ak » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » ribozom » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » terk i diyar » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » bebek okan » yazarlarin hepsi ibne olsa acilacak basliklar » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » askim sarkim » osuruk » fuckin awesome » adam » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imam hatip liseleri » zaten anlamiyorumki » yanindaki var ya » hms royal ark in batirilmasi » dusunmekte zorlanan insan » susuz » soza » lethe » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » kemik » bulent ecevit » sir isaac » tobias beecher » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » sevgiliden istemeyerek ayrilmak