konacak pencerene 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kefenin cebine konacak tek sey
  2. konacak yarak arayan atsinegi

© 2008 - uludağ sözlük

konacak pencerene başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. konacak pencerene ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu konacak pencerene nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sabetay sevi » turbanin uzerine kask takmak » ua cennet » minik mavi balina » seks sinemasinin esrari » 5 m migros » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » utopik kiz » geri donusum kutusu » iskender pala » ankaragucluler saraba dustuler » yaran diyaloglar » nazli ilicak » sevil aki » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hadise acikgoz » jerusalemm » kagit mendil » avrupa yakasi » banka sinavinda gozlem yapmak » zamanin manzarasi » bana fenerbahce mi geri verin » ic camasiri giymeyen insan » sehid » vatanim icin goreve hazirim » jargon yapmaya kasan yazar » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » kul kardesler » uludag sozluk