komur karasi 

kapat
  1. siyahın en koyu tonunu ifade etmek için kullanılan benzetme.
    (bkz: komur karasi saclarina asin beni sevgilimin)
    #3045103 (asiti kaçmış kola, 22.02.2008 21:43)

© 2008 - uludağ sözlük

komur karasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. komur karasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu komur karasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metrobus » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » riders on the storm » sozlukculerin popomundo karakterleri » kafkasli » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » besir atalay » tolga zengin » siklopentanoperhidrofenantren » kiyamet gunu gazete mansetleri » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » kopek kovalarken ters takla atan insan » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » kurt coban » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » husnu bile gelse senlendiremez » yasak kadin » vantage point » karpit » duygulari serbest birakmak » serhat kars » aydin sayili » kopush fm » necati bilgic in mhk baskani olmasi » yapacak is bulamayinca sozluge saran yazar » gidenin yeri doldurulur » aynaya kafa atmak » dream theater » tiyatro » gsg 9