komunistlerin fakir olmasi 

kapat
  1. daha doğrusu parayı bulana kadar öyledirler. maddi ezikliklerini daha fazla hissetmemek için kahrolsun zenginler derler.

parayı bulunca mı ne olur, en alasından kapitalist tip. hatta bildiri dağıtanları döver o derece.

edit: birdiri ne lan.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 16:48 ~ 16:50)
  2. zengin olunca fakirleri unutan kişi zaten kapitalist sayılacağı için ezilen bir sınıfın ideolojisinin sahiplerinin fakir olması kadar doğal bir şey yoktur. castro da fakir.
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 17:03)
  3. (bkz: anüsünden genelleme yapanların gay olması)
    (nickimden asagi monsingiladbah, 08.05.2008 17:04)
  4. (bkz: abdest bozar gibi tespit yapmak)
    (militia, 08.05.2008 17:05)
  5. kişinin komunist olma sebebidir.

komunizmi destekleyenlerde bunlar değil mi zaten. "kolay yoldan nasıl para kazanabilirim. yattık yerden nasıl para kazanabilirim" diyerek hayatları ziyan içinde geçmiyor mu?

"herkes eşit olsun. biz fakiriz, bizde zengin olmak istiyoruz." diyip götünü devirip yatmak andavallıktan öteye gidemez.

(bkz: fakirsin sen fakir kal)
    (beratulanberat, 08.05.2008 17:05)
  6. sabah akşam fosur fosur yatıp devrim türküleri dinlemenin sonucudur.
    (aquarius, 08.05.2008 17:08)
  7. fucker olanlarının yanında hiç birşey sayılırlar.

kaşınanlar ?
    (nickimden asagi monsingiladbah, 08.05.2008 17:09)
  8. nazım hikmet ki büyük komünisttir, bir paşa torunudur, yalı çocuğudur. ülkemiz insanı cahil olduğu için bir takım şeyleri sınıflandırmadan anlayamaz.
    ülkücü olanın cahil olması nasıl bir genelleme ise komünistin fakir olması da aynı şeydir. cahil olmayan, çok entellektüel ülkücüler de vardır.
    siyasi görüş, medeni hal gibi bir şeydir. biz de siyasi ahlak olmadığından oluyor bunlar. yazık...

herkes eşit olsun. biz fakiriz biz de zengin olmak istiyoruz ifadesindeki komikliği farkedemeyen küçük polatlara şunu sormak gerekir. herkes eşit olunca birileri nasıl zengin oluyor. anlamak ne güç.

ilkokul üçüncü sınıf mantığıyla savaşabilmek ne güç...

mungandan bir dizeyle bitirelim. ortalamanın iktidarı bizi böylesine yıkan sevgilim....
    (encam, 08.05.2008 17:10)
  9. doğrusu fakirlerin komunist olmasi şeklinde olan genelleme.
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 17:11 ~ 17:32)
  10. istanbul beşiktaş'ta ara sokakta cipten inerek meydana gelip elinde gazeteyle bağırmaya başlayanların ispatladığı durum. "höyt! ne diyosun lan sen?" diyenleri de çıkar elbet; ancak olanı yazıyoruz. ha cipi olmasın mı? olsun tabi. çalışan hakkını alsın; ama sonra yok ben duymadım yok ben işitmedim demesin.
    (cveevezvea, 08.05.2008 17:11)
  11. komünizm bir insanlık savaşıdır sadace ekonomik bir savaş değil.
    tabii bunları burda ki gerzeklere anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur...
    durumu iyi olan komunizmi benimsemiş insanlar tarih boyunca olmuştur ama sen kalkıp iki kitap okumadan tespit yapmaya kalkarsan ben de sana kıçımla gülerim.
    nazımın şiirini fakirsin sen fakir kal diye değiştirmek onursuzluğun ayyuka çıkmış halidir.
    başka da birşey demem!
    (23hapo, 08.05.2008 17:13 ~ 17:14)
  12. komunistler fakir değil yoksulu kullanır.

tüm komünistler yoksul değildir; ama yoksulların yanındadır, bir avuç zenginin değil.
    (brcyzdm, 08.05.2008 17:14)
  13. (bkz: hayat standarti dusuk insan inancli olur)
    (arabam var, 08.05.2008 17:18)
  14. (bkz: fakir ama gururlu)
    (mico1912, 08.05.2008 17:18)
  15. ben anlamıyorum. komunist nedir? komünistlerin fakir olması apayrı bir şey.

şunu belirtmek istiyorum böyle yorumlar yapmak için komünist biri tanımalısınız bu bir...
    komünist olmak için o ülkede hatta dünya' nın büyük bölümünde komünizm olması şarttır bu iki..
    fikirsel açıdan komünizmi istemek sizi komünist yapmaz bu üç...
    ama görüyorum ki yeni nesil apolitik süper gençliğimiz tkp li olana da chp li olana da emep li olana da ...(buraya istediğiniz partiyi yazabilirsiniz) komünist diyor...

komünistler fakir olmaz... komünist olan birey herkesle eşit olduğu bir yerde yaşar.
    (korn, 08.05.2008 17:29)
  16. şahin görünümlü doğan gibidir. imaj olarak öyle görünmek isterler çünkü komünizmin doğasına aykırıdır ya hani zenginlik, mülkiyet falan o açıdan öyle görünmek isterler yandaşları pek bir kızar sonra ,almaz içlerine , kabul etmezler öyle bir kişiliği.
    (alone with everybody, 08.05.2008 17:32)
  17. (bkz: kredi kartı limitimle döverim seni)
    (ysfkdrklc, 08.05.2008 17:34)
  18. fikir fakiri olmaktan iyidir.
    (meyvelerdenayva, 08.05.2008 17:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ustune oturunca evrim gecirip yumurta olan top » die welle » bir tel kopar ve ahenk ebediyen kesilir » savsat » emo » mezarlikta zengin fakir ayrimi » duman » ev terligi » windows media player » varto nun tarihi eserleri » hamini mamini yerim » rapidshare happy hours » love is blue » semih senturk » guzel giyinmeyi marka giyinmek sanan zihniyet » curum tasnii » alahilaf ul kanun » dicle nin tarihi eserleri » izmir » arka siradakiler » rumeli hisari » briyantin » sevdiye » iyidere » finaller yaklasiyor tehlikenin farkinda misiniz » sozlukteki mallar » topu bahceden kacirinca yoldan gecenlere top demek » eagle » kerimcan kamal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa