kompulsif 

kapat
  1. (bkz: kompulsiyon) muydu neydi; ordan gelmekte.
    misal "lambayı açarsam çişim gelicek açmazsam gelmicek" gibi abuk saplantılar yığıntısı durumu.
    "yok eğer şimdi msne çevrimiçi girersem 3. tercihim olucak e ama çevrimdışı bi bakıp kaçarsam 1. tercihime girerim" gibi alakasız konuları birbirine bağlama vs diye hatırlıyorum ben.
    benden bu kadar valla...
    #575514 (sidikli, 25.08.2006 13:50)
  2. bireyin kendisini yapmaktan alıkoyamadığı eylemlerdir .
    #1339477 (spina, 23.02.2007 20:35 ~ 20:36)
  3. obsesif nevrozun karakteristigidir.
    #3554752 (estremoz, 18.06.2008 18:18)
  4. (bkz: obsesif kompulsif)
    #3554780 (maydonez, 18.06.2008 18:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kompulsif başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kompulsif ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kompulsif nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sumuk » barbaros altug » ucuncu ulke » wannsee konferansi » nod32 » samy deluxe » cassio de souza soares lincoln » tuvalete en son kim girdi sorusu » mustafa » hazreti ebubekir » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » sinasi » super mario nun cocugu olmak » vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mimar kemalettin » fenerbahce nin sampiyonlar liginde final oynamasi » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » bir seyin olmamasinin getirdigi tekrar gereksinimi » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » seoviyi yazar nicki sanmak » 52 bin kisi nasil susturulur » bjk » feel good inc » nike » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » olmaz boyle sey » super mario nun cocuklarina isim onerileri » 7 ekim 2008 » afrikaner