komiksin desem susar misin 

kapat
  1. bayik bir espirinin ardindan gelebilecek muhtemel sorulardan biridir. Ancak bayan kisi okadar bayiktir ki bu soruyu her insan gibi bende susarim,hatta susadim gidip su iceyim gibi rezalet cumlelerle cevaplayabilir.
    #1457405 (kirmizi_pazen, 27.03.2007 00:02 ~ 00:05)
  2. bi biskrem versem türünden bla blalar bütünü.

(bkz: bsg ya)
    #2104430 (arup, 10.08.2007 11:01)

© 2008 - uludağ sözlük

komiksin desem susar misin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. komiksin desem susar misin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu komiksin desem susar misin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jnwr » kalifiye net » uludag sozluk teki bekaret takintisi » maksimize etmek » yaran dil surcmeleri » cruel » market reyoncularinin karpuz kafali olmasi » cep telefonu » maltepe dersanesi » kunal nayyar » serhat eyuboglu » kirmizi baslikli kizin ormana girememesi » treblinka » vatan in harry kewell yerine harry potter yazmasi » kulodunu erkek arkadasin evinde unutan kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni asya » buyuk yasa ragmen cizgi film izlemek » basimlama lorenz » magrur ve duygulu bakabilen abazan » tarsus teknik egitim fakultesi » sabah 7 30 dan sonra online sayisinin artmasi » civisi cikmis ulke » facebook » silerken tazi canlandirirken tosbaga moderator » the forbidden kingdom » jericho » sooner or later » radikal kemalist parti » murat karayalcin in chp den baskan adayi olmasi » avans ayari