komiklikler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk ici komiklikler
  2. ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler

© 2008 - uludağ sözlük

komiklikler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. komiklikler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu komiklikler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » waltari » sicko » zall in eksisozugu satin almak istemesi » spam sozluk yazarlari » tchibo » urunun kasada kalmasi » bayramda aragonesin elini opmek » polisle catismak » yaran basliklar » bosver » abberline » kesmir » mute » dogum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben hep kendime cikan bir yokustum » arog » minik mavi balina » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » adana da starbucks olmamasi » ibu sozluk » nigde gazozu » cuk kadar » besiktas » metrobuslerdeki vip bolumu » terbiyesiz yazar » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » kalbimi kirdin fredo » oy verin lan » pilsener