komik degil mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sakaysa komik degil ciddiyse hic komik degil
  2. gercekse cok komik sakaysa hic komik degil
  3. ironiyse cok komik degilse hic komik degil
  4. sakaysa cok komik ciddiyse hic komik degil
  5. sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik
  6. bu anlattigin bence hic komik degil
  7. komik degil gulunc olmak
  8. sakaysa hic komik degil ciddiyse oha be
  9. birileri buna guluyor ama hic komik degil
  10. cem yilmaz komik degil turk insani guleryuzlu

© 2008 - uludağ sözlük

komik degil mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. komik degil mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu komik degil mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agnostic » bu ne bohem ya » nihat genc » atlanta » soyunma odasina inen yonetici » bos daglari bombalamak » git adam ol da gel » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » guzel kizlara ofke duymak » roman pavlyuchenko » yaklasmakta olan ekonomik kriz » fethullahci gladyo » seri eksi oy veren ibne » milyoner dede » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tumen » carriye roxalina » avon » sol framede acilan futbol basliklarinin baymasi » seyduna turkuleri » enver aysever » baslik yok » yas yetmis is bitmis » kadin » gheorghe hagi » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » hic param yok » alternatif var misin yok musun diyaloglari » ankara universitesi » edirne