komik anlar 

kapat
  1. dikkatlerin üstünüze çevrildiği, gülünç duruma düşüldüğü halde bunu sempatik bir tavırla kurtarmaya çalışmış olduğumuz anlık olaylardır.
    #2520816 (mhatmagandhi, 26.10.2007 18:40)
  2. birkaç dakika önce yaşanan bir olay. town center'dan çıkılır ve herkes eve dağılırken arkadaş durağa bırakılır oradan 5 dakika yürüyerek kacak kelebek eve gidecektir. yağmur acaip derecede bastırmaya başlar. durağa gelinir içi el vermez kahramanımızın( kacak kelebek) ve durakta arkadaşıyla bekler. biliyordur ki arabalar rahat bırakmayacaktır kızı. derken otobüs gelmez ama kızlar sürekli rahatsız edilir.
    derken kız dayanamaz ve birazda tırsaklıktan kardeşinin almasını ister ve arar.
    -town a geri dönün ordan alalım
    kız: tamam
    kacak: öhömmm

hiç zaman kaybetmeden geri dönerler ve o kadar çok ıslanmışlardır ki beyaz bodyli bir sıçana dönmüşlerdir. kacak uzun zamandır yağmurda ıslanmamıştır ve o kadar eğlenceli gelmiştir ki göl halindeki suya basarak koşarlar koşarlar.

daha sonra town a gelinir ve

kacak: iyi de sen geldin de buraya ben niye eve gitmedim ki?

işte orda kayış kopar.
    #3976229 (kacak kelebek, 17.09.2008 22:50)

© 2008 - uludağ sözlük

komik anlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. komik anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu komik anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» takla atan imam » pasonu goreyim » fin de siecle » her ilde bulunan ortak yer isimleri » sooner or later » tolgahan dans grubu » buyuk yasa ragmen cizgi film izlemek » turkiye sosyalist cumhuriyeti » timucin mert » sevgiliyi terk etmeyi istemek » haber bulteni » magrur ve duygulu bakabilen abazan » unlulere fahri tatan unvani veren universite » ardahan » oneqeno » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » peevish » sol framedeki igrenclikler » tia dalma » besiktas » bakire olmamakla suclanan kizin intihari » hep birlikte children » oopps i did it again » anadilde ibadet etmek » law and order » yigit ozgur esprileri » rubik kupu » balik etli erkek » fatih tekke » feyzi akkaya » bir derdim var yasanmisliklari