komer kasabi 

kapat
  1. vietnam kasabi komer'in odtü'de arabasini yakan devrimci ogrenci taylan ozgur.
    #2875031 (otistikabi, 21.01.2008 19:01)

© 2008 - uludağ sözlük

komer kasabi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. komer kasabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu komer kasabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tailgate » pasonuzu istemeden gosteriniz » 24 agustos 2008 galatasaray denizlispor maci » ilkokul muzik dersleri » webcam » urfa da oxford vardi da ben mi okumadim » basbakan erdogan in istifasini sunmasi » kirmizi hat » lan terbiyesizlik yapma diyen basbakan » sahap 3 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci