kombine bilet 

kapat
  1. bir takımın sezon boyunca kendi sahasında oynayacağı tüm lig, kupa ve avrupa maçlarının seyir hakkının sene başından satın alındığını gösteren kart.
    #346033 (fth, 14.06.2006 20:21)
  2. -hayırdır osman abi, kombine bilet almışsın?
    -karda kışta üşüyorduk maçlarda de hıdır. onu da getireyim dedim maçlara.

(espri:* sadece kaan)
    #701677 (thedewil, 06.10.2006 19:56)
  3. kale arkasi, maraton ve kapalı gibi çeşitleri vardır. kale arkası en ucuz, kapalı da en pahalısıdır. fiyatlar genellikle misli artış gösterir.
    #3927042 (oteki turkiye, 06.09.2008 23:08)
  4. kiralanabilitesi olan bir kart türüdür.
    #3927099 (bir bucuk iskender yaninda light kola, 06.09.2008 23:17)
  5. kombine bilet, bizleri bilet basarken az da olsa yoğunluktan kurtaran önceden alınmış bilet türüdür.
    #3930646 (Amon RA, 07.09.2008 17:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kombine bilet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kombine bilet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kombine bilet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu da mi gol degil » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » corpsebride » senisevmiyorumaskim » alwayssleepy » sen ve ben » istanbul arel universitesi » yamyam yiyen yamyam » nina simone » say what you need to say » ilker basbug » babanin olmesi » olum » genelkurmay baskanina » mustafa kemal ataturk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eli iste gozu oynasta » murat karayalcin in chp den baskan adayi olmasi » incecikten bir kar yagar » iyi ki erkekmisim lan denilen anlar » ayenci form » metalci » ativan expidet » ulusozluk ve turkiye arasindaki benzerlikler » burhan altintop » hayvan herif » yeni ulusal kurtulus savasi yapmak » 16 ekim 2008 uludag sozluk tsk dusmanligi gunu » basak dasman » hayatinda hic kitap okumamis insan » sadeness