komaya sokmak 

kapat
  1. komaya girmek isteyen ki$inin ricasini yerine getirmek.
    (tatasoy, 15.07.2006 22:49)
  2. - abi galatasaraylı kardeş fenerbahçelidir. ( nasıl bi tezatsa zaten , nuhtememelen evlatlık alınmış )

- abi abi lan maç kaç kaç ?

+ yazıyo görmüyomusun ?

- yok ben senden duymak istiyorum daha zevkli oluyo *

+ 2,0

- yuhahahah nasıl koyuyolar ama cim com coma

+ http://www.uludagsozluk.c...oster.php?k=komaya+sokmak önce entrymi girimde sonrası kolay
    (altobelli, 31.10.2006 23:40)
  3. (bkz: eşek sudan gelinceye kadar dövmek)
    (fatal, 23.03.2007 13:11)
  4. "sokayim komasina" durumudur; komadan korkmayan kişini yaptığıdır...

(bkz: olurmu lan öyle şey)
    (Vivendi, 08.05.2008 19:07 ~ 19:08)
  5. öldüresiye dövmek.
    (getirmezemi, 08.05.2008 19:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» insan mal olmasin » erkan dogan » abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » pembe boklu kizlardan beklenmeyen hareket gelmesi » fethullah gulen » yeni uuser olacaklara nick onerileri » counter strike oynarken bicakla ilerleyen kisi » deja loin » will it blend » karayemis » bir tutam baharat » ulu sozluk » 1 2 3 tip dendikten sonra fakultesi diyen cocuk » okuyo musun kaca gidiyosun » mmilitia » topu bahceden kacirinca yoldan gecenlere top demek » bazen yaksan da gelmez » cinasli kafiye » pasif solcu » kis sarkisi » farkli olmak » her turk forvet dogar » chuck » bedel i misil » namaz cicekleri » kubilay turkyilmaz » tarsus beyazi » hilesiz zar » 1989 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa