koma revsen 

kapat
  1. kendisi sahnedeyken bir gencimizin türk bayrağı açarak saygısızlık ettiği(!?) grup yada sanatçı(?) *
    #599276 (shalamar, 02.09.2006 00:55)
  2. koma revşen değil.

(bkz: koma rewşen)
    #851676 (sekizgen, 13.11.2006 09:16)

© 2008 - uludağ sözlük

koma revsen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koma revsen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koma revsen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bazenn » senza fiato » entry yi okumadan eksiyi basmak » hem cirkin hem fakir hem de onursuz erkek » telsehriye » ogrenci evi » sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz » rs ne la » cep telefonu » kizkaciran damat » kisisel gelisim kitaplari » ahmet alatan i terorist yanlisi olmakla suclamak » niyetsiz sozluk » ali colak » say what you need to say » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » friedrich wilhelm nietzsche » treblinka » biz asker olarak yaratildik » tekrari izlenemeyen diziler » bilet » kadirizmin cokusu » parayi bulunca nick degistirmek » kadehteki ruj izi » bazi yalanlar » civisi cikmis ulke » brisingr » 45 bekledigi sinavdan 45 alan ogrenci » bacaga stephen hawking dovmesi yaptirtmak » 11 haziran 2010 » patlak prezervatif