koma denge azadi 

kapat
  1. Kürtçe etnik müzikte başarılı bir grup, türkçesi grup özgürlüğün sesidir.
    #2757812 (merxas, 28.12.2007 14:25)

© 2008 - uludağ sözlük

koma denge azadi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. koma denge azadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koma denge azadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu kadin hep sarki soylesin ben dinlerim » got sirasi » batman and robin » haykiracak nefesim kalmasa bile » sigara yasaksa puro iceriz » ogrenci evinde hali yikanmasi » tam bugday ekmegi » lebenslauf » sol bacagindan sag bacagina bkz veren kizlar » uc kadinla evlenme abaziligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games