koltuk 

kapat
  1. 1.Omuz başının altında,kolun gövde ile birleştiği yer.
    2.Kol dayayacak yerleri olan geniş ve rahat sandalye.
    3.Eski düğünlerde damatla gelinin eve girerken konuklar arasından kol kola geçmeleri töreni.
    4.Yapıcılıkta yan destek.
    5.Demirledikten sonra gemiyi iskeleye,rıhtıma veya başka bir gemiye bağlayan ip.
    6.Koltuklama veya koltuklanma.
    7.Kayırma,destek.
    8.Yüksek mevki,makam.
    9.Argo Genelev.
    10.Mısır ve buğday fidesinin yanlarından çıkan filizler.
    11.Kenar,tenha yer.
    #140637 (italiano, 30.03.2006 21:44)
  2. öğrenci evlerindeki yatak odası takımı.çek-yatı da unutmamak lazım.
    #242400 (pafküf, 14.05.2006 02:31)
  3. SiYASi PARTi BAŞKANLARININ TERK EDEMEDiĞi..
    #1736700 (brcyzdm, 07.06.2007 15:57)
  4. argoda genelev.
    #2064967 (akmai, 03.08.2007 21:21)

© 2008 - uludağ sözlük

koltuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koltuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koltuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otecegi yeri iyi bilen horoz » surekli acikmak » merkur operasyonu » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » ben kurdum vatanim kurdistan » usuyen kutup ayisi » kufurbaz bir sevgiliye sahip olmak » yuhalamak » taraf » dertlerin kadini oldum » dede » umbertobaggio bizi diskoya gotur » sevgilinin komunist olmasi » marcos antonio senna da silva » tegmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » celme takmak » ilk once kim istifa edecek » askere merhamet vatana ihanet » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » metalcilerin mekkesi wacken » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » akilli fisler » kurt coban » second life » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » nuria bermudez » ikile kocum » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » dusunce baloncusu