kolpa sikmak 

kapat
  1. (bkz: sikmak)
    #177979 (child, 18.04.2006 13:58)
  2. Genellikle abartı sanatının inceliklerini bilenler tarafından yapılır.Mübalağa anlamına denk gelmektedir.Çok kolayca anlayabilirsiniz.Mesela satrançta Türkiye 2.sini yendim diyen bir adamı sadece bir el satranç oynayarak anlarsınız.Daha birçok örnek verilebilir.Genellikle bu tür insanların hiçbir sözüne güven olmaz.
    #252830 (hakande84, 17.05.2006 03:07)
  3. gerçek olmayan şey hakkında atıp tutan kişiye söylenen söz. genelde yakın çevrenizdeki arkadaşlar tarafından yapılır.

-adamım bu dene öss de ilk 10 a girmezsem adiyim bak...

-kolpa yapma lan...
    #3577708 (jackieboy, 24.06.2008 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

kolpa sikmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kolpa sikmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kolpa sikmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aksiyon dergisi » sehirlere gore kizlarin kasarlik orani » gulersen dunya guler aglarsan yalniz aglarsin » bu ne cildirtan denge » dutluktu » muzigi ideolojiye alet etmek » the ambassador » imhotep » olasiliksiz » sweet about me a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games