kolpa bir mouse efekti olarak click 

kapat
  1. kolpa lan tabi. böğüne kadar hanginiz mausunuzdan bu sesi aldınız.

mouse ile tıklama efekti göya bu click. dergilerde ve benzeri yayın organlarından millete bulaşan "tık" diye bahsedilince adı öyle kalmış bunun.

anlamıyorum nasıl bir mouse ile bu ses çıkarıldı. şu bilgisyar ve donanımıyla fiilen 4 sene profesyonel olarak 2 yıldır iş icabı geçmişim var arkadaş. elimin altından envayi çeşit mouse geçti -altımdan sayısız karşı cins geldi geçti der gibi demişim-. microsoft olsun logitech olsun yahut daha berbat markalar olsun ama şu click yahut harbi bi tık sesi alamadım.

şu maus denen zırvayı yapan adam bu sesi aldı da öyle kaldı diycem ama yok bi mümkün değil. öyle bi şey olmuş olsa hala bugune kadar aynı efekt kullanılırdı.

ya ilk kullandığı mouse ile çalışırken üstüne bastığında "küdürt" veya ne biliyim "zurt" hadi o da olmadı dandik mouse "çat" diye bi ses çıkarsaydı? he? yahu ben telefonda birine nasıl telaffuz ederdik la bunu.

-evet beyefendi şimdi masaüstünde bilgisayarım var ona bi sağ kütürdetin şimdi. heh.
    +ohş

veya;

+abla başlatı bıngıldat. aç yukarı doğru programları da bılgıldat. girdin mi?

olmamış. tutmamış bu efekt.
    #3662354 (trixx, 14.07.2008 11:39 ~ 11:40)
  2. türkçe olarak ''kılik''tir.

click click...türkçe yazıldığı gibi okunur!
    #3662480 (makas atan tir soforu, 14.07.2008 12:09)

© 2008 - uludağ sözlük

kolpa bir mouse efekti olarak click başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kolpa bir mouse efekti olarak click ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kolpa bir mouse efekti olarak click nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» azerbaycan cumhuriyeti milli marsi » monopoly de donald trump i yenmek » fake yazar profilleri » 28 agustos 2008 besiktas nk siroki brjeg maci » kronik bronsit » south park » mame » cristian brocchi » kalimerhaba radyo » bas gitar calamayan basci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games