kolelesen basin 

kapat
  1. * köleliğin para ve güç getirdiği ender durumlardan biridir.
    #3682086 (basri, 18.07.2008 14:03)
  2. genelde yeşil olarak tabir edilen basındır. uyuyor zaten inançlarına falan..
    #3682104 (ecelini bekleyen kopek, 18.07.2008 14:05)

© 2008 - uludağ sözlük

kolelesen basin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kolelesen basin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kolelesen basin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zevkten dort kose olmus bocek » ergenekon neo con iliskisi » bir ajanin bilmesi gereken temel prensipler » maske takmak » izmir » kisa boylu bayanlar » luis aragones » buhurizade mustafa efendi » kurt sutu » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » anket baslik » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » ismail yk karizmasi » yakup sevindik » tevessul etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bjk » dimitar ivankov » mantar » turkiye cumhuriyeti since 1923 » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » bir yonlendirme de yarmasin be abi » ozel numaralari acmayan tipler » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » yaran diyaloglar » yigit ozgur » emre belozoglu » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » son sigarayi cop kutusuna atmak » dogunun limanlari