kolay yetismiyorcu zihniyet 

kapat
  1. genelde okey masası düzeyindeki muhabbetlerin favori zihniyetidir. mevzu ister spor olsun ister siyaset üçüncü cümlede yapıştırılır 'kolay yetişmiyor' takısı. hadi cümle içinde kullanalım...

-bu fatih terim de çok kapris yaptı, hamit'i defansta oynatmayacaktı.
    + tamam da eleştirirken insaflı olmak lazım, bir fatih terim kolay yetişmiyor...
    -hami altıntop da öyle...
    * ya atın şu taşı, el de kolay yetişmiyor kahve kapanacak be!
    #3675793 (antilopyawrusu, 17.07.2008 04:14)

© 2008 - uludağ sözlük

kolay yetismiyorcu zihniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kolay yetismiyorcu zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kolay yetismiyorcu zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» urunun kasada kalmasi » arog » ne olur anla » denizcilik isletmeleri yoneticisi » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » aguero vs messi » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » silivrideki yazlik siteler » misvak » bildirim komutu » kati kurallarla guvenli arama » toshiba » uc aynali kirk oda » seniseviyorumtugba com » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » na bu kadar » yavsakimsi » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » antonio graves » iplikci nedim » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » biricik suden » ballboy » turk irki » osur dediysek sic demedik » ebonit » gunun sozu » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » sakaeli kaya mezarlari » rock muzik dinlerken kafayi sallamak