kol cantasi 

kapat
  1. bayanların kollarına takıp tuvalete bile yanlarında götürdükleri,içinde makyaj eşyaları,telefon,cüzdan,sakız,gözlük,anathar,uğurlu maskot,kitap,diyet kraker,
    parfüm,kalem,ajanda,telefon şarjı vs.bulunan kadınların can dostu çantalardır.(erkekler genelde kol çantası yerine sırt çantası,bel çantası,postacı çantası taktıkları için onları bu başlığa yazmadım)
    #149046 (asiti kaçmış kola, 04.04.2006 14:28)
  2. kapkaççıların çalmak için seçtikleri bir numaralı çanta...
    #1489897 (fatal, 04.04.2007 11:14)

© 2008 - uludağ sözlük

kol cantasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kol cantasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kol cantasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz cakir » recep tayyip erdogan » avrupa birligi ve turkiye iliskileri » sabahin korunde kuafore giden kiz » cocuklarimin potansiyel anasi » meydanbenim » bahcesehir » bizden kacmaz » shadowkiss » asiri sosyal » derisini yuzmek » intihara surukleyen sarkilar » uludg » anadilde ibadet etmek » gercek muslumanlarin solcu olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlar vadisi pusu » sizli bizli olmus bir halk » kelebek etkisi » tymbark » yedi kiz kardes » turkiye abd iliskilerinin politikasi » kendini kandiran erkek » patates » sozlukle ilgisiz istekler » moderasyon uyuma bayragimi hazirla » yapilmis en aptalca dalginlik » tanidik birinin televizyona cikmasi » tan tasci » kokain yok » atsizcilar com