kokusmus 

kapat
  1. -etrafına kötü koku salan, kötü kokan, yanından hızla uzaklaşılması gereken koku kaynağı.
    -çağın gerisinde kalmış, insanlıktan uzak düşünce yapısı.
    #290108 (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 16:28)
  2. erasmus tarzı bir değişim programı sandığım, cahilliğimi gidermek için kendime akşam kütüphane karıştırma cezası verdiğim başlık.
    #290125 (pilotmont, 29.05.2006 16:32)
  3. son kullanma tarihi geçmiş kadınlar içinde kullanılabilir zaman zaman (bkz: kokona)
    #1036077 (cryst, 22.12.2006 09:09)

© 2008 - uludağ sözlük

kokusmus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kokusmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kokusmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » mircea lucescu » bogazici universitesi » rs ne la » gel guzelim gel » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » imam hatip lisesi » birinci batarya » gokhan gonul » kars fen lisesi » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » fernando jose da silva freitas meira » sifreyi kullanici adi yerine yazmak » feridun duzagac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » abdullah gul » basladim yurumeye » dead man s hand » yaklasmakta olan ekonomik kriz » angelina jolie » realpolitik » ipsiz recep » aglarken konusamamak » safari » ucuz milliyetcilik » silivrideki yazlik siteler » deli » bush » disko krali