kokulu kagit 

kapat
  1. küçük,kokulu not defteri sayfaları.bunların koleksiyonunu yapardık küçükken; defter alır tüm sayfaları yolar; değiştirirdik birbirimizle.bir ara pek modaydı; artık yok galiba...
    #275512 (sidikli, 24.05.2006 19:37)
  2. türlü çe$itli resimlileri olanlar vardı, barbililer, miki mauslular, ta$ devri kahramanları vb bi çok çizgi film karakterlerinin resimleri, ve sevimli hayvanların bulunduğu resimlileri, $arkıcı resimlileri... kokuları zaten bir harikaydı. bunların ebatları oldukça minikti zaten not defteridir bunlar da tek farkı silik bir resim ve kokulu olmasıdır not defterinden. ki dediğim gibi, öyle yazı yazmak için kullanılmazlardı, sayfalarını koparıp deği$tirirdin ba$kalarındakilerle. bu minik defterlerin sayfaları tepeden birle$iktiler ama sayfalar birbirlerine çok da bağlı değildi. dolayısıyla kolay koparılırdı sayfaları. alt kenarı ise deği$ik $ekillerde kesilmi$ olurdu yamuk yumuk.
    aradım mamafih bulamadım bir resmini.
    #3687481 (sidikli, 19.07.2008 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

kokulu kagit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kokulu kagit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kokulu kagit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kira parasini vermeyen ev arkadasi » ukte doldurmak » christina aguilera » hemsehricilik » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » kizla mac muhabbeti yapmak » sozluk hayattir » vural celik » vibratore turkce karsilik bulmaca » 7 milyon euro » turlu cesitli » na bu kadar » bursa da ne ariyoruz zirvesi » sol frame in mahkemeye donmesi » michael skibbe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vern schillinger » universitede hocalara verilmis ayarlar » incir receli » slaven bilic » persembenin gelisi » rolans » doldur bosalt » polisle catismak » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » kopush fm » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » kudret » second life » unplugged in new york