kojiro hyuga 

/ 2
kapat
  1. tsubasa çizgi filminin kötü çocuğu. attığı inanılmaz sertlikteki şutlarla akıllarda yer etmiştir. benjamin çizgi filmindeki cesare* karakterinin aynısıdır. o da en nihayetinde nankatsu kadrosuna katılmıştır.
    (shyer, 24.06.2006 02:11)
  2. tsubasa dan onyüzbinmilyon kat daha karizmatiktir.formasının kollarını sıvar filan bu velet,inanılmazdır.tsubasa vakabayaşi yi bulur,bu da gider vakaşimazu yu getirir filan aralarında acaip bi rekabet vardır.hayvani şutlar çeker;sadece vakabayaşi kurtarabilmektedir o şutları...
    (Disco Inferno, 24.06.2006 02:20)
  3. yanılmıyorsam babası olmadığı için ailesine bakan bir sürü kardeşi olan futbolcudur karizmasıyla herkesi etkilemiştir.animenin ilerleyen bölümlerinde nankatsu'nun efsane kadrosunda yer almıştır
    (sohodo, 18.07.2006 01:27)
  4. tsubasa'dan daha yetenekli olup, kaybetmeme hırsını takdir ettiğim, şut atarken saçlarının gözünün önüne gelmesi ile hatırladığım çizgi kahraman.
    (scarab, 18.07.2006 01:33)
  5. nankatsu takımında hiç oynamamıştır.tsubasa ile japonya milli takımında beraber oynamışlardır. attığı çok sert şutlar kalecileri devirirdi. tsubasa ile beraber japonya milli takımını gençler turnuvasında şampiyon yapmıştır.

tsubasa barcelona'ya transfer olduğunda o da soluğu juventus'da almıştır.ancak orada çok başarısız bir sezondan sonra 4.lig takımlarından reggiana'ya gitmiştir. * daha sonra orada kendini gösterip yeniden çıkışa geçmiştir. daha sonra nereye gitti bilmiyorum.
    (hipernova, 03.09.2006 00:24)
  6. tsubasa'dan çok daha yetenekli, hırslı teknik bi arkadaştır hyuga. Kendisi hep idolum olmuştur çünkü sanıldığı gibi hyuga bencil değil arkadaşlarını düşünen kollektif futbolun gerekliliklerini yapan modern futbol oynayan bi arkadaştır.göze hoş gelen futbol sergiler defansın arkasına toplar sarkıtır, ver kaç yapar adam eksiltir.

dalgalara şut çekip antreman yapan öyle de psikopat bi arkadaştır hyuga
    (keraneci, 02.10.2006 19:43)
  7. alkolik bir hocası olan cizgi filmin en karizma karakteridir. alkolik olan hocasıda en az onun kadar hırslıdır, onun daha iyi olabilmesi icin dalgalara karşı şut cektirerek alıştırır.
    ailesi olmadıgı icin kardeşlerine bakan her daim onları dusunen duyarlılıktadır aynı zamanda.
    butun seri boyunca tsubasa ile dusman olsalarda veya oyle gozukselerde milli takımda yakın dost olmuslardır.
    (Rurouni Kenshin, 02.10.2006 19:50)
  8. şut çekti mi yeri göğü inleten yetenekli forvet. formasından saçına kadar karizma kokan ve tsubasa gibi bi futbolcunun en büyük rakibi olmayı başarmış karakter. * *
    (yanliz cowboy, 28.11.2006 23:59 ~ 18.12.2006 16:30)
  9. tsubasa dan yetenekli olduğu yalandır. kendisi uzun şutların adamıdır. kaplan vuruşuna hiçbir kaleci dayanamaz. attığını sokar. gerekirse kaleciyi öldürür. çalım atarken şov yapmaz. direk rakibine dalar.

kendisine yardım eden takım arkadaşının adı takeshi dir. iyi verkaç yaparlar. bir bölümde takeshi kojiro ya "yeter artık uzaktan şut çekme biraz pas ver!" der. hyuga o anda adam olur. paslaşırlar ve golü atar. attığı golde wakabayashi nin eldivenlerini parçalar.

gönül adamıdır hyuga. hırslıdır, güçlüdür. ama duygusal adamdır. kardeşlerini saha kenarında görünce duygulanır. onların gazı ile oynar.
    (micro cuts, 30.03.2007 01:37)
  10. tsubasa'nın gölgesinde kalmanın ezikliğini yıllardır içinde taşıyan japon futbol karakteri. ama benim her zaman favorim olmuştur kojiro abi. çünkü babadır, karizmadır. bir kere tsubasa medya tarafından şişirilmiş ve japon derin devleti tarafından desteklenmiş bir karakter. fakat kojiro hyuga? bu adam komplolara kurban gitmiş ve arka planda kalmıştır. ama ısrarla söylüyorum ki bu adam bir numaradır. önüne geleni skip atıyordu. ayrıca adam ağı deliyordu lan daha ne yapsın?
    (unknown artist, 30.03.2007 01:47 ~ 01:49)
  11. enteresan bir çizgi film karakteri. bu adam benim küçükken maç yaptığım şopar abilere benziyordu. hep çocukluğumu hatırlatır bana nedense. aklıma gelir, hüzünlenirim bazı bazı.

"hadi kojiro abi boşum atsana". hehe.
    (unknown artist, 30.03.2007 01:52)
  12. fenerbahcenin transfer listesindedir. *
    (tudor lodge, 30.03.2007 19:14)
  13. (bkz: kojiro beni al aziz baskan dedi)
    (JusT ANotHeR StRanGeR, 30.03.2007 19:26)
  14. tsubasa dan yetenekli olmasına ragmen kötü kariyeri onu herzaman onun bir adim arkasına itmiştir.
    (orn wan kenobi, 30.03.2007 21:22)
  15. topa vururken mütemadiyen abanan karakter. öyleki kale önündeki 3-4 kişiyi hastanelik ederdi. pas verirken bile abanır, topu havada kapmaya çalışan rakip takım futbolcuları telef olurlardı ama her nedense takım arkadaşı topu göğsünde kontrol edip rahatça yere indirirdi. çok sağlam matematiksel hesaplar yapıyor topa vururken.
    (blasphemy, 02.05.2007 01:50 ~ 01:51)
  16. hem zenci hem japondu kendisi.evrimleşmenin en büyük kanıtıdır gözümde.
    (orloff, 20.06.2007 15:55)
  17. o çizgi filmin en delikanlı top oynayan çocuğudur.

(bkz: erkek oyunu bu)
    (kemalturna, 15.09.2007 02:48)
  18. nasıl bir hayvan olduğu şu iki videodan görülebilir;

http://www.youtube.com/watch?v=ciA3S-1EOGM +

http://www.youtube.com/watch?v=nRVG_DTYTCE + *
    (micro cuts, 26.10.2007 13:18)
  19. sonraki bölümlerde tsubasa ile aynı takımda ter dökmüş tsubasa'nın dişli rakibi. şuan 25-35 yaşında olan türk gençliğinin en çok korktuğu, tırstığı japon.
    (cunda adasi, 05.12.2007 11:46)
  20. "ben" butonuna tıkladığıma karşıma çıkan yazı.ne manaya geldiğini çözemedim hala.*
    (chilavert, 21.12.2007 20:06)
  21. nihilist'ten daha iyi bir sey olsa gerek. cunku benim karmam. gjdfjgjkdfjgjkdfgd *
    (84 44 114 44, 21.12.2007 21:29)
  22. düşük karma puanlarına verilen bir sıfat olmasını talihsiz bir eylem olarka değerlendirdiğim hırçın golcü.
    (micro cuts, 22.12.2007 19:36)
  23. düşük karma puanlarına verilen bir sıfat olması beni benden almış, sinirlendirmiş ve ilk kez uludağ sözlük moderasyonu ile alakalı olumsuz düşünceye kapılmama sebep olmuştur.

kojiro hyuga hayata karşı duruşu olan büyük bir şahıstır.
    popüler kültürün tsubasa aşkına nihayen bizlere çizgi filmde işte benim adamım dedirtmiştir.
    belki sadece türkiyede yayınlanan bölümlerden kojiro'nun olumsuz yanını görsekte bu animenin fanı olanlar bu tutumlarının altında yatan derin sebepleri ve onun pamuk gibi yüreğini bilirler.
    japon animelerinin son yıllarda yetiştirdiği en büyük sağ ayağın layık olduğu yere gelmesini diliyoruz.

eğer - lerde puanı olanların statüsü olacaksa kojiro hyuga beni sürekli kötüleyin razıyım. yeter ki yalnız kalmasın yetim ve öksüz hyugam.

(bkz: hepimiz kojiroyuz)
    (bkz: hepimiz hyugayız) **
    coştum ulan sözlük.

edit: kojiro hyuga karma seviyesinde olan uuser lar değerini bilin, anlaşılmamış entrylerinizi sakın ama sakın silmeyin. sirin baba diyolar cikita muz diyolar karma puanı arttıkça, çikita muz ajdarı benim asil kojiro'mdan değerli kılıyorlar. çok acı çok.
    (jansoldier, 30.12.2007 02:21 ~ 23.01.2008 21:00)
  24. sürekli olarak eksi oy aldığınızı gösteren yazı. kendimden biliyorum.
    (babilibabilibuu, 06.01.2008 05:04)
  25. (bkz: karmanın sacmalıkları)
    (superbado, 06.01.2008 21:53)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pinhani » i love you » hayatin acimasizligi » gulyuzunde goreli » goksu » dib sahne » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » kenan dogulu » supriz yapmaktan hoslanan erkek » chun li nin donunu gormek icin yep yep cektirmek » yeter anne » metal gear solid 4 guns of the patriots » dumlupinar denizaltisi » degirmenler » kumru » cem koksal » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » uludag sozluk moderasyonu » lewes » kelebek » merket for helvete » badly drawn boy » 01 ucu olan var mi » sinan ozbek » axxis » elma cayi » ahirette gote girecek entryler » genelev a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa