koftebaba 

kapat
  1. garsonlar asık suratlıdır. ye de kalk hemen modunda yaklaşırlar müşteriye. köftesinin ise hiç bir özelliği yoktur.
    #1392019 (mejo, 09.03.2007 12:28)
  2. iskender görünümlü köfte leriyle sevdiğim bir yer.
    ancak köfte dışında hiçbir şey istenilmemelidir buradan.yemek sonrası künefe mi? yarım saatte gelir.
    ıslak mendil mi? katiyen.
    kolanıza bardak mı ? aman diyeyim istemeyin.
    sadece efendi efendi leziz köftenizi yiyin ve kalkın.
    ayrıca 20 dk.de gelen hesaplardan kaçınmak için de yemek yerken hesabı isteyin.
    #1839218 (leblebi tozunun hastasiydim, 29.06.2007 12:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

koftebaba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koftebaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koftebaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about koftebaba. Copyrights of the articles are belong to their authors.